Львівські медики придбали сім «швидких» з реанімаційним устаткуванням за 16 млн грн

07 Серпня 2018

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 3 серпня підписав договір з ТОВ «Віді Юнікомерс» на закупівлю «швидких» загальною сумою 16 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, замовник придбає сім автомобілів екстреної медичної допомоги «типу В на базі Ford Transit». Автомобілі міститимуть повне реанімаційне устаткування, зокрема, електрокардіограф, дефібрилятор, набір для екстрених пологів тощо. Вартість однієї машину становить 2,3 млн грн.

Фото з офіційного сайту ТОВ «Віді Юнікомерс»

У тендері фірма-переможець змагалася з ТОВ «Автоспецпром». Під час торгів учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна «Віді Юнікомерс» була на 56 тис. грн дешевшою.

ТОВ «Віді Юнікомерс» працює на ринку з 2008 року, офіс фірми розташований у Києві. Компанія належить до групи «Віді» («Віді Омега» (23%), «Віді-Пауер» (23%), «Віді-Скай» (23%), «Віді-Стар» (23%), «Віді Алея» (5%), «Віді Груп» (3%), засновником якої є Віталій Джуринський. Директором «Віді Юнікомерс» є Олександр Кучерявін.

Фірма вже не вперше співпрацює із Львівським центром медицини катастроф. Протягом 2017-2018 років вони підписали три договори на 24 млн грн (враховуючи поточну угоду).