Депутат-ляшківець відремонтує пустомитівський народний дім за понад 2 млн грн

24 Липня 2018

Відділ культури Пустомитівської РДА 17 липня уклав угоду на капітальний ремонт народного дому в селі Наварія (Пустомитівський район) за 2,1 млн грн з ТОВ «Анцис». Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, фірма проведе загальні будівельні роботи, відремонтує внутрішні та зовнішні мережі електропостачання, водопровід та каналізації, пожежну сигналізацію та ремонт обладнання. При цьому роботи планують проводити до третього кварталу 2019 року. Зарплата працівників становитиме 271, 9 тис. грн, а заробіток фірми – лише 17,8 тис. грн.

Участь в торгах, окрім переможця, взяло лише ПП «Єврооснова-СМ», яке запропонувало ціну вищу на 2,7 тис. грн.

Директором ТОВ «Анцис» є Олег Фар’ян – чинний депутат Пустомитівської районної ради від Радикальної партії, голова постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку. Засновником фірми є його невістка Віталія Фар’ян. Проте ще два роки тому він сам був засновником фірми.

Даний підряд – це перше державне замовлення підприємства у 2018 році, минулого року фірма отримала держзамовлень на 4,3 млн грн. Всі – від відділу культури Пустомитівської РДА.