На Тернопільщині місцева фірма відремонтує школу за 22 млн грн

12 Липня 2018

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА 9 липня підписало договір з ДП «Тернопільське управління механізації» на проведення енергозберігаючих заходів у Козівській школі ЗОШ І-ІІІ ступенів (корпус старших класів) за 21,89 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

За ці кошти компанія відремонтує та утеплить підлоги першого поверху та горища, а також стелі та стіни. Також фірма утеплить фасад, відремонтує системи опалення, водопостачання і водовідведення. «Тернопільське управління механізації» отримає 651 тис. грн прибутку, а на заробітну плату піде 3,8 млн грн.

Крім компанії переможця участь в торгах взяли ТОВ «Міжнародні інженерні системи» та ТОВ «Спеціалізована пересувна механізована колона №8». Пропозиція першої була незначно дорожчою за пропозицію переможця, а от «СПМК №8» пропонувала виконати роботи суттєво дешевше – за 15 млн грн. Однак її пропозицію відхилили через відсутність значної частини тендерної документації: банківської гарантії, плану графіку виконаних робіт, плану фінансування робіт, підтвердження наявності працівників-будівельників тощо.

Фірма «ТУМ» працює на ринку з 2003 року, її юридичне місцерозташування – с. Великий Ходачків (Козівський район, Тернопільської області). Власниками компанії є Анастасія та Людмила Малько, кінцевим бенефіціарним власником – ТОВ «Козівське управління механізації». Директором фірми є Володимир Пруцик.

«ТУМ» вже не вперше співпрацює з замовником – протягом 2017 року вони підписали два договори на ремонтні роботи на загальну суму 5,6 млн грн.