У Чорткові заплатять 20 тис. грн киянам, які зберуть усіх Петрів, Павлів та Петрунель

09 Липня 2018

Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради 4 липня підписало договір з ТОВ «КвестІвентНетворк» на проведення PR-акції для встановлення рекорду «Найбільша кількість людей з іменами Петро, Павло, Павліна, Павлина, Петра, Петрунеля». Сума угоди – 20,8 тис. грн, повідомляється  на сайті електронних закупівель Prozorro.

За ці кошти, для підготовки PR-акції, фірма має розіслати прес-анонс засобам масової інформації, опублікувати статтю про подію на сайті «Національний реєстр рекордів» та в подальшому популяризувати чортківську акцію в ЗМІ.

Рекорд встановлюватимуть 12 липня біля Катедрального собору Верховних Апостолів Петра і Павла у Чорткові. Як повідомляє Чортківська міська рада, при цьому учасники співатимуть духовний гімн «Боже великий, єдиний», а опісля акції отримають пам’ятки «Учасник Національного Рекорду».

Київська фірма «КвестІвентНетворк» працює на ринку з 2009 року, належить Віталію Духленкові та Владиславу Резникову. Директором фірми є Богдан Ігін.

З часу свого заснування компанія лише втретє працює з бюджетниками – досі вона мала два підряди на організацію подій на загальну суму 33,7 тис. грн.