У Тернопільському апеляційному суді вперше встановлять турнікети з біометричною системою доступу за 166 тис. грн

21 Червня 2018

Апеляційний суд Тернопільської області 18 червня підписав договір з підприємцем Іваном Білицею на закупівлю двох турнікетів з біометричною системою доступу за 166 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Йдеться про два турнікети «Класік» з біометричною системою доступу. В їхню комплектацію входить два пульти керування турнікетом Т-ПУ, біометричний зчитувач FK F-2, контролер, три блоки живлення, три акумулятори, один блок безперебійного живлення, скляний стіл. За турнікети з цією комплектацією замовник заплатить 126 тис. грн. Апеляційний суд також придбав скляний стіл до турнікету з файлотримачем за 11,5 тис. грн. Окрім цього, монтаж турнікету та його налагодження обійдеться суддям у 28,7 тис. грн.

Така система контролю пропускає особу, зчитуючи її відбитки пальців або дані зі спеціальної картки.

Іван Білиця зареєстрований як підприємець 2012 року, його юридичне місцерозташування – с. Великий Глибочок (Тернопільська область). За час підприємницької діяльності взяв участь лише в двох тендерах від Тернопільського апеляційного суду, підписавши два договори на загальну суму 264 тис. грн (враховуючи поточну угоду).