Свекруха працівниці Рава-Руської митниці стала власницею Rolls-Royce Wraith вартістю $350 тис.

Свекруха начальниці відділу митного оформлення пункту «Рава-Руська» Львівської митниці ДФС Олесі Заброварної у березні цього року стала власницею представницького Rolls-Royce Wraith 2014 р.в. На даний час за такі автівки на вторинному ринку просять 350 тисяч доларів. Про це повідомляє Bihus.Info.

У травні цей автомобіль Марії Заброварної з номерним знаком АС 0001 ЕТ на вулицях Стрия сфотографував журналіст Тарас Середич.

Rolls-Royce Wraith 2014 р.в. (фото Тарас Середич)

 

Нагадаємо, як повідомляли «Наші гроші. Львів», 4 січня Прокуратура Львівської області порушила проти Олесі Заброварної кримінальне провадження за фактом декларування недостовірних відомостей. Згідно матеріалів справи, у своїх деклараціях за 2015-2016 роки вона не вказала, що володіє ⅓ будинку площею 386 кв. м і 515-метровим нежитловим приміщенням у Львові.

Видання Bihus.Info помітило, що Олеся Заброварна після відкриття проти неї кримінального провадження дозгадала в декларації про мамину машину і 9 об’єктів нерухомості. У декларації за 2017 рік, поданій через два місяці після публікації, Заброварна вже вказала обидва об’єкти. Також вона довнесла ⅓ гаража площею 34 кв. м і згадала, що її чоловік володіє 303-метровим нежитловим приміщенням і 5 коморами загальною площею 91 кв. м. Окрім цього, вона опам’яталася, що вже п’ятий рік її чоловік користується автомобілем Audi Q5 2012 р.в., записаним на Лідію Дорош. Чоловік Олесі Заброварної Олег у 2014 році теж став власником новенького Mercedes-Benz ML 250 CDI.

У травні 2018-го у доньки працівниці митниці Богдани Заброварної з’явився новенький Porsche Cayenne вартістю близько 5 млн грн.

Наприкінці 2017 року вона також придбала київську квартиру площею 173 кв. м у елітному житловому комплексі «Бульвар Фонтанів». Ціни на подібні помешкання від забудовника стартують від 11 млн гривень.