- NGL.media - https://ngl.media -

Жовківські освітяни переплатили 40 тисяч гривень через відсутність формальних довідок в учасників

06.06.2018 @ 12:12 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

Відділ освіти Жовківської РДА за результатами відкритих торгів 30 травня уклав [1] договір з ТОВ «Крео Сінержі» вартістю 629,9 тис. грн на постачання мультимедійних дошок. Про це повідомляє [2] Центр громадського моніторингу та досліджень.

За ці кошти до серпня цього року компанія має поставити 15 інтерактивно-мультимедійних комплектів у шкільні навчальні заклади Жовківського району.

Крім переможця, участь у торгах взяло ще п’ять учасників: приватний підприємець Андрій Нестереня, ТОВ «Веско», ТОВ «Технології для бізнесу» та підприємці Панасюк Сергій та Ігор Мазурчак. У перших трьох учасників цінова пропозиція була дешевшою, наприклад у Андрія Нестереня на 40,4 тис. грн.

ТОВ «Технології для бізнесу» відхилили через невідповідність запропонованого товару технічним характеристикам. А перших двох учасників було відхилено через відсутність реєстру поданих документів. Згідно закону та тендерної документації, це є формальними помилками, які не можуть бути підставою для відхилення.

Замовник зазначив вимогу про надання такого реєстру у розділі тендерної документації «зміст і спосіб подання тендерної пропозиції». Замовник не вказав, що це за документ і як саме він має виглядати. Учасники, яких було дискваліфіковано, ймовірно, зрозуміли поняття «реєстру», як перелік документів у системі, тому й пронумерували завантажені файли.

Також слід зазначити, що у розділі «зміст і спосіб подання тендерної пропозиції» замовники зазвичай вказують, у якому форматі подавати документи, чи можна їх архівувати та інші уточнюючі фактори, які стосуються здебільшого форми.

[3]

[4]

ТОВ «Крео Сінержі» було створено вісім місяців тому. Власниками є двоє мешканців міста Конотоп Валерій Луценко і Олексій Мармо.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/06/06/zhovkivski-osvityany-pereplatyly-40-tysyach-hryven-cherez-vidsutnist-formalnyh-dovidok-v-uchasnykiv/

URLs in this post:

[1] уклав: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-04-16-002184-a

[2] повідомляє: http://www.gmd.center/2018/06/06/zhovkivski-osvityany-pereplatyly-40-tysyach-gryven-cherez-vidsutnist-formalnyh-dovidok-v-uchasnykiv/#prettyPhoto

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2018/06/reyestr-dokumentiv.png

[4] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2018/06/Formalni-pomylky.png

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.