«Онур» збудує міст через Дністер поблизу Жидачева за майже 212 млн грн

01 Червня 2018

Служба автомобільних доріг у Львівській області 29 травня підписала договір з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на реконструкцію моста через р. Дністер біля Жидачева за майже 212 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Частина аварійного мосту поблизу м. Жидачева обвалилася минулого року. Згідно з угодою, фірма реконструює поточний міст, влаштує берегові, проміжні опори, підпірні стіни та берегоукріплення, зробить тимчасовий міст, облаштує зовнішнє освітлення, висадять дерева тощо. Фірма отримає майже 2,1 млн грн прибутку, на заробітну плату піде 6,6 млн грн. Реконструкцію планують завершити до грудня 2019 року.

У тендері компанія-переможець змагалася з ТОВ «Автомагістраль-Південь». Під час аукціону фірми не знижували своїх пропозицій. Однак ціна «Онур Конструкціон Інтернешнл» була на майже 5 млн грн дешевшою, аніж ціна конкурента.

Фірма «Онур Конструкціон Інтернешнл» працює на українському ринку з 2014 року, її юридичне місцерозташування – м. Київ. Її власниками є громадяни Туреччини Онур Четіндтевіз, Ісхан Четінджевіз та львів’янин Олег Фаріон. Керівником компанії є Бірол Ілдиз.

«Онур Конструкціон Інтернешнл» протягом 2017-2018 років підписали зі Службою автомобільних доріг у Львівській області 91 договір на загальну суму 3,1 млрд грн.01