Львівське управління поліції охорони купило шість автомобілів за 2,6 млн грн

10 Травня 2018

Управління поліції охорони у Львівській області 7 травня підписало два договори на закупівлю автомобілів Renault Duster та Skoda Octavia на загальну суму 2,6 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

У першому лоті управління поліції охорони уклало договір з місцевою фірмою «Ю.Р.К». До кінця року компанія доставить чотири автомобілі Renault Duster 2018 року випуску за 1,6 млн грн. Відповідно вартість одного автомобіля з базовим обладнанням становить 398,7 тис грн. На офіційному сайті дилера початкова ціна такого авто – 424,8 тис грн.

Окрім компанії-переможця, участь у торгах взяла закарпатська фірма «Авто Акорд» та львівська фірма «Галич-Моторс». Під час торгів компанія «Авто Акорд» не знижувала своєї пропозиції, «Галич-Моторс» знизила на 140 тис грн. Найбільш економічного вигідною була пропозиція фірми «Ю.Р.К», яка знизила свою первинну пропозицію на 104 тис грн.

ТОВ «Ю.Р.К» зареєстроване 1995 року в Пустомитівському районі. Засновниками компанії є Тетяна Коломієць, Марія Тарасюк та Роман Світлик, який також є керівником «Ю.Р.К».

Другий договір Львівське управління поліції охорони підписало з львівським дочірнім підприємством «Автотрейдінг-Львів». Відповідно до договору, фірма надасть два автомобілі Skoda Octavia А7 Active з пакетом Стріт (протитуманні передні фари, центральний замок з дистанційним керуванням, бортовий комп’ютер, задні електросклопідіймачі та 3-й підголовник ззаду). Вартість одного автомобіля складає майже 515,6 тис грн. На офіційному сайті дилера така машина коштує 606,6 тис грн.

Компанія-переможець конкурувала з харківською фірмою «Автомобільний дім «Соллі-Плюс», пропозицію якої відхилили через невідповідність документів тендерним вимогам.

«Автотрейдінг-Львів» належить ТОВ «Автотрейдінг Атолл Груп», бенефіціарним власником якого є Олег Боярин.

Нагадаємо, що місяць тому Львівське управління поліції охорони придбало сім автомобілів ЗАЗ Sens за 1,5 млн грн.