Сихівська РА розірвала договір на ремонт доріг на майже 2 млн грн після матеріалу «Наші гроші. Львів»

03 Травня 2018

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради розірвала договір з львівською фірмою «Захід-автобуд», яка мала ремонтувати дороги за 1,9 млн грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Згідно з інформацію на сайті, сторони домовилися припинити дію договору з 27 квітня цього року.

Нагадаємо, 25 квітня «Наші гроші. Львів» повідомляли, що конкурентом «Захід-автобуд» на даних торгах (у другому лоті) виступила фірма зі схожою назвою – «Захід-трансбуд».

Як з’ясувала журналістка нашого сайту, у цих двох фірм не лише схожа назва, але й спільні засновники. Одноосібним власником та директором «Захід-Автобуд» є Михайло Чернявський. Йому ж належать і 70% «Захід-Трансбуд», ще 30% – Анелі Дедюхіній. При цьому варто зауважити, що на момент розгляду пропозицій у фірм були різні засновники, але на момент підписання угоди вже був наявний спільний власник.

Крім того, пов’язаність фірм була помітна в документації, яку ці компанії подали на торги. Зокрема, у довідці про загальні відомості про учасників подали однакові адреси розташування офісів. А у довідці про згоду на обробку персональних даних директор «Захід-Трансбуд» Андранік Мгламян вказав своїм місцем роботи «Захід-Автобуд».