Миколаївські чиновники купили авто за 900 тис. грн, замовивши додаткових опцій на 150 тисяч

04 Квітня 2018

Миколаївська районна рада Львівської області 2 квітня підписала договір на придбання автомобіля Renault Trafic за 904,4 тис. грн у ТОВ «Ю.Р.К.». Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Участь у торгах брало лише два учасника, які в процесі аукціону не знижували свої пропозиції. Дорожче автомобіль пропонувала Приватна виробничо-комерційна фірма «В.С.К.» з Івано-Франківська – за 905 тис. грн, тобто лише на 538 грн дорожче.

ТОВ «Ю.Р.К.» продало автомобіль Renault Trafic версії PG1E1 212 D6. Базова рекомендована вартість цього автомобіля, згідно з сайтом «Renault в Україні», становить 812 тис. грн, а виробництва січні-вересня 20-17 року – 763,4 тис. грн.

Втім Миколаївська райрада зазначила також список необхідних опцій, вартість яких за прайсом «Renault в Україні» становить майже 150 тис. грн. Наприклад, рада замовила шкіряне оздоблення керма та мультимедійну систему з сенсорним екраном, розпізнаванням голосу, круїз-контролем. Найдорожче з додаткових замовлених опцій це пакет «Кондиціонер для переднього і пасажирського відсіків, фільтр салону, бойлер для прискореного прогрівання салону та двигуна, додатковий обігрів пасажирського відсіку, багажна поличка» за 79,5 тис. грн.

Додаткові опції:Ціна, грн
Пакет: Ключ-карта «Вільні руки», імпульсний електросклопідйомник з боку водія13534
Пакет: Кондиціонер для переднього і пасажирського відсіків, фільтр салону, бойлер для прискореного прогрівання салону та двигуна, додатковий обігрів пасажирського відсіку, багажна поличка79513
Пакет: Камера заднього огляду з заднім датчиком парковки, датчик світла,датчик дощу,протитуманні фари17838
Склоочисник і обігрів заднього скла.8488
Пакет: Мультимедійна система RLINK Evolution з сенсорним екраном 7”: розпізнівання голосу, навігація TomTom® LIVE і стандартна картографія, Bluetooth, hands-free, MP3, радіо, 3,5мм jack, USB, підкермове управління + круїз контроль + блок управління TCU + функціональність Android Auto™ для додатків смартфона Android сумісних з водінням15493
Зовнішні дзеркала заднього огляду з електроприводом і обігрівом і датчиком температури623
Тягово-зчіпний пристрій5135
Cидіння водія, що регулюється за висотою,з попереким регулюванням і підлокітником1900
Передній бампер пофарбований в тон кузова + вставки в тон кузова над задніми фарами (+ рейки бічних дверей в тон кузова)5669
Шкіряне оздоблення керма1692

 

Власниками фірми «Ю.Р.К.» є Роман Світлик, Тетяна Коломієць та Марія Тарасюк. У 2017-2018 рр. компанія отримала замовлень на майже 10 млн грн.