- NGL.media - https://ngl.media -

Адміністративно- технічне управління орендуватиме спецтехніку за понад 700 тис. грн у дружини екс-депутата міськради

02.04.2018 @ 08:30 в Новини

Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» 27 березня уклало угоду на прокат вантажних транспортних засобів з приватним підприємцем Мирославою Алексєєвою на суму 719,13 тис. грн. Про це повідомляється [1] на порталі електронних закупівель Prozorro.

Послуги надаватимуть до кінця 2018 року. Передбачено прокат не лише транспортних засобів та перевезення товарів, але й послуги водіїв. Згідно з угодою, комунальне підприємство орендуватиме вантажні автомобілі вантажопідйомністю до 3 та 5 тонн, панелевоз, автовишку та автокран. Зокрема, за послуги вантажівок заплатить 369 тис. грн за 1175 годин роботи, а за послуги панелевозу – 56 тис. грн за 80 годин роботи. Послуги маніпулятора коштуватимуть 110 тис. грн за 160 годин.

Єдиним конкурентом переможця виступив ще один приватний підприємець – Тарас Флис, який пропонував послуги за значно дешевшою ціною –  545 тис. грн. Тендерний комітет відхилив його пропозицію через те, що вона не відповідала тендерній документації. Детальні причини відхилення не повідомляються.

Водночас, це вже не вперше тендерний комітет «Адміністративно- технічного управління» відхиляє дешевшу пропозицію Тараса Флиса через невідповідність його документів.  Він до речі, раніше працював в даному комунальному підприємстві на посаді інженера з об’єктивного контролю за станом зовнішньої реклами.

За інформацією [2] «Центру громадського моніторингу та досліджень», у лютому поточного року приватний підприємець на торгах цього комунального підприємства пропонував найвигіднішу ціну, але при цьому порушив низку вимог документації. Зокрема, не підтвердив наявність попереднього досвіду, не надав інформації про субпідрядників та довідки про відсутність заборгованості зі сплати податків.

Мирослава Алексєєва зареєстрована приватним підприємцем з 2008 року, основний вид її економічної діяльності «діяльність із забезпечення фізичного комфорту». Вона також є власницею низки торгових підприємств та дружиною екс-депутата [3] Львівської міської ради Олександра Алексєєва.

Для Мирослави Алексєєвої це перша участь у державних закупівлях і перша перемога на торгах.  Власної спецтехніки вона не має, згідно з наданими документами, вона орендуватиме автотранспорт у низки приватних підприємців.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/04/02/administratyvno-tehnichne-upravlinnya-orenduvatyme-spetstehniku-za-ponad-700-tys-hrn-u-druzhyny-eks-deputata-miskrady/

URLs in this post:

[1] повідомляється: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-02-09-001587-c

[2] інформацією: http://www.gmd.center/2018/02/07/kp-administratyvno-tehnichne-upravlinnya-namagalos-viddaty-svoyemu-kolyshnomu-pratsivnyku-zamovlennya-na-2-9-miljona-gryven/

[3] екс-депутата: http://old.lvivrada.gov.ua/deputaty/15798-aleksjejev-oleksandr-oleksandrovych-lfront-zminr

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.