«Львівтрансгаз» переоснастить компресорну станцію «Угерсько» за понад 90 млн грн

27 Березня 2018

Філія УМГ «Львівтрансгаз» за результатами відкритих торгів замовила технічне переоснащення електричних мереж компресорної станції «Угерсько» (Стрийський район). Контракт підписали з ТОВ «Будівельний холдинг Шевченківський» на суму 90,2 млн грн. Про це повідомляється в системі публічних закупівель Prozzoro.

Згідно з технічним завданням, за ці кошти переможець повинен замінити електрообладнання, мережі зовнішнього та внутрішнього освітлення, силові трансформатори та кабельні мережі, а також встановити чотири газопоршневих електростанції. Роботи мають бути завершені за 275 днів (близько 9 місяців) або до повного виконання.

За договірною ціною, витрати підрядника на заробітну плату працівникам становитимуть 903 тис. грн, а прибуток – 200 тис. грн, тобто 1% і 0,22% від суми контракту відповідно.

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступило ТОВ «Інжиніринг систем груп», але його остаточна пропозиція була на 100 тис. грн дорожчою.

ТОВ «Будівельний холдинг Шевченківський» зареєстроване у Києві у 2014 році, а його власником є Ігор Поліщук. Починаючи з 2015 року, фірма активно виграє тендери від «Укртрансгазу» та «Укренерго». А в 2016 році, за даними «Наших грошей», увійшла до топ-20 найбільших підрядників «Укртрансгазу».

У 2017 році компанія одержала замовлень на 272 млн грн, а з початку 2018-го  — підписала контрактів на майже 95 млн грн. У Львівській області БХ «Шевченківський», з моменту виходу на ринок, переміг у трьох закупівлях на загальну суму 103 млн грн.