Територію поблизу школи №97 на вулиці Миколайчука облаштують за 4,5 млн грн

20 Березня 2018

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради 12 березня 2018 року уклала угоду на проведення капітального ремонту внутрішньоквартальної дороги та тротуарів по вулиці Миколайчука, 18 з ТОВ «Ергобуд» на 4,52 млн грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Згідно з тендерною документацію, тут не лише відремонтують дороги та тротуари, встановлять лавки та урни,  але й облаштують простір для мешканців. Йдеться про дитячий майданчик, майданчик для вигулу собак з двома смугами перешкод та майданчик для дозвілля, на якому встановлять десять бетонних столів для гри в шахи та два столи для настільного тенісу, шахів та два тенісних стола ерго.

«Ергобуд» також озеленить та освітить територію. Увесь ремонт компанія повинна виконати до 30 грудня 2018 року.

Учать в торгах, окрім переможця, взяли ще дві фірми – ТОВ «Львівська Дорожня Служба» та ТОВ «Налсур». В результаті торгів компанія-переможець знизала початкову ціну на 48,2 тис. грн.

Засновниками «Ергобуду» є львів’яни Андрій та Наталія Капуш. За даними Prozorro, минулого року компанія отримала від бюджетних замовників 11 підрядів на загальну суму 5,72 млн грн, майже всі з них від Шевченківської райадмінстрації та Малехівської сільради (Жовківський район). Зокрема, фірма облаштовувала громадський простір на вул. Б. Хмельницького, 267-269 та проводила капітальні ремонти на вулицях Миколайчука та Тичини.