Фірма синів Мирослава Хом’яка коригуватиме документацію для Новояворівського полігону ТПВ

13 Березня 2018

Новояворівська міська рада 6 березня підписала договір на 400 тис. грн з ТОВ «Еко Центр Львів» з коригування проектно-кошторисної документації для будівництва полігону твердих побутових відходів для міста. Про це стало відомо зі звіту, оприлюдненого в Prozorro.

Згідно з договором, коригування проектно-кошторисної документації здійснюють для полігону на землях Залуської сільради Яворівського району. Коригування компанія має здійснити протягом 40 днів з дня отримання вихідних даних. «Еко Центр Львів» отримає 30% авансу від суми договору.

Раніше, 22 серпня 2017 року, Новояворівська міськрада замовляла виготовлення кошторисної документації стадії «робочий проект» по об’єкту «Полігон ТПВ для м. Новояворівська. Будівництво (коригування)» за понад 251 тис. грн у ПП «Львівкомундорпроект», а 4 травня 2017 року – будівництво мережі електропостачання полігону ТПВ Новояворівська за 388,5 тис. грн у ПП «Елма-сервіс».

«Еко Центр Львів» вона належить ПП «МДМ-Плюс», де власниками є Богдан та Юрій Хом’яки, молоді сини екс-керівника департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Мирослава Хом’яка. Раніше компанію контролювала Мар’яна Курилас, племінниця Хом’яка, яка й досі вказана бенефіціарним власником «Еко Центр Львів».

Нагадаємо, «Еко Центр Львів» виготовляє проектно-кошторисну документацію на реконструкцію полігону твердих побутових відходів у Стрию вартістю 800 тис. грн.