В селі Пасіки-Зубрицькі прокладуть водогін за 14,5 млн грн

23 Лютого 2018

Давидівська сільська рада ОТГ Пустомитівського району за результатами відкритих торгів підписала договір з ТОВ «Будгарант групп» на послуги з будівництва зовнішнього водопостачання в селі Пасіки-Зубрицькі. Сума договору становить 14,43 млн грн. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro.

Крім переможця участь у торгах взяло ще дві компанії: ТОВ «В.Ф.Ф.» та  ТОВ «Ельпласт-Львів», але їх пропозиції були дорожчими.

Згідно з угодою, витрати підприємства на заробітну плату працівникам становитимуть 591 тис. грн, а прибуток дорівнюватиме 185 тис. грн, тобто 4% та 1,28% від суми контракту, відповідно.

ТОВ «Будгарант груп» була заснована у 2014 році і досі має статутний фонд 500 грн. Незмінним власником фірми є 38-річний львів’янин Андрій Пісюра, який також є засновником рівненської ГО «Клуб рекреації та спорту «Заповідне полісся» та ТОВ «Мисливське господарство Бутівське», що також зареєстровано у Рівному.

Батько Андрія Пісюри Ярослав Пісюра очолює підприємство депутата Брюховицької селищної ради Андрія Дроздовського «ЮМ груп капітал», яке неодноразово фігурувало у справах про незаконне заволодіння майном.

За минулий 2017 рік ТОВ «Будгарант груп» отримало державних замовлень на 103,6 млн грн.