Ремонтувати каналізацію та прибирати сніг у Східниці буде фірма дружини сільського голови Піляка за 150 тисяч

23 Лютого 2018

Комунальне підприємство Східницької сільської ради «Господарник» 21 лютого уклало дві угоди на прибирання снігу та ремонт ливневої каналізації з ТОВ «Лікувально-реабілітаційний центр «Здоров’я» на загальну суму у 149,8 тис. грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Ливневу каналізацію ТОВ «ЛРЦ «Здоров’я» відремонтує в смт. Східниця на вулиці І.Франка за 79,97 тис. грн, термін дії угоди до кінця 2018 року. А сніг прибиратиме за 69,79 тис. грн. Термін дії цієї угоди також до кінця 2018 року.

Власницею «Лікувально-реабілітаційний центр «Здоров’я» є Мар’яна Піляк, дружина селищного голови Східниці Івана Піляка. Раніше власником підприємства був сам Іван Піляк, він же і керував фірмою.

Цього року це перші підряди фірми від комунального підприємства, що підпорядковується голові  Східницької селищної ради, ми нулого року ЛРЦ «Здоров’я», за даними Prozorro, отримало сім підрядів на суму 260 тис. грн. Всі послуги пов’язані з прибиранням.

Мар’яна Піляк також володіє низкою нерухомого майна в селищі Східниця – земельні ділянки та будинки. Крім того, їй належить рекреаційний центр «Тустань», середня ціна номеру в якому становить 1500 грн за добу.