Пов’язані фірми розіграли майже 350 тисяч на вентиляторах від «Львівтрансгазу»

21 Лютого 2018

Філія Управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» в результаті відкритих торгів 19 лютого підписала договір щодо поставки промислових вентиляторів загальною вартістю 342 тис. грн з ТОВ «Еквівес».  Про це стало відомо з системи електронних закупівель  Prozorro.

Згідно з угодою, підприємство замовило три відцентрові вентилятори низького тиску ВЦ-4-70 №10.  Таким чином вартість однієї установки дорівнює 114 тис. грн. Моделі повинні бути виготовлені з алюмінієвих сплавів та оснащенні вибухозахищеним електродвигуном.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було  ТОВ «Енергопром компані», яке з 2012 року належить Дмитру Рожелюку. Проте раніше  власниками компанії були Андрій Захарченко та Андрій Кожа, які сьогодні є засновниками переможця ТОВ «Еквівес».

«Еквівес» активно працює як з приватними так і з бюджетними замовниками З початку 2017 року  «Еквівес» отримав контрактів на майже 24 млн грн,  з них лише 1,5 млн грн на Львівщині. На рахунку «Енергопром компані» підписаних договорів на 3,78 млн грн.

Загалом, за даними «Прозорро», з середини 2016 року по сьогодні ці дві фірми конкурували між собою 60 разів.