Городоцькі комунальники роздали на підряди майже 150 тис. грн фірмі дружини мера

Комунальне підприємство «Городоцьке водопровідно-каналізаційне господарство» у 2017 році підписало дві угоди з ТОВ «Будпласт» на будівельно-монтажні роботи. Сума договорів становить 70 та 78 тис. грн. Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

За ці кошти в обох договорах передбачено демонтаж ділянок водопроводу протяжністю в два кілометри. У вартість робіт закладено ПДВ (20%). Інші статті витрат з’ясувати не вдалось, оскільки додатки до договорів з кошторисами відсутні. «НГ. Львів» надіслали запит, аби отримати цю інформацію.

КП «Городоцьке водопровідно-каналізаційне господарство» є власністю Городоцької міської ради. Варто зазначити, що ТОВ «Будпласт» належить дружині мера Городка, Ользі Кущак. А власне Роман Кущак, який став міським головою в жовтні 2015 року, раніше був директором та співвласником цієї фірми.

Загалом ТОВ «Будпласт» у 2017 році отримало держзамовлень на майже 1,2 млн грн.  До того компанія не одержувала держпідряди з 2012 року. Згідно з декларацією Романа Кущака, Ольга Кущак отримала 34,8 тис. грн зарплати від «Будпласт» у 2016 році.