База «Тисовець» купила снігохід за півмільйона гривень

28 Листопада 2017

Навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» Міністерства оборони України 21 листопада підписала договір з ТОВ «Міжнародна торгова компанія «Інтера» на постачання снігоходу Yamaha RS Viking Professional ІІ за 630 тис. грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Компанія має передати снігохід протягом 20 робочих днів з дати замовлення. Згідно зі специфікацією, сам снігохід коштує 508,8 тис. грн, що цілком відповідає цінам в інтернет-магазинах. Окрім того, замовили ще низку обладнання, наприклад, лебідку, фаркоп, додаткові направляючі ролики трака та інше.

Участь у торгах брало 5 компаній, початкові пропозиції яких становили понад 700 тис. грн, однак під час аукціону три компанії «впали» до 629-684 тис. грн. Найдешевше снігохід запропонувало ТОВ «Віді Мотор Імпортс» – за 629 тис. грн, однак його пропозицію відхилили через відсутність деяких документів, наприклад, гарантійного листа, проекту договору та фотографії товару.

ТОВ «Міжнародна торгова компанія «Інтера» належить мешканцю Конотопа (Сумська область) 35-річному Роману Боркові, який також є директором компанії. У жовтні цього року він шукав роботу директора з будівництва, керівника проекту із зарплатою в 40 тис. грн.