Навчально-спортивна база літніх видів спорту придбала меблів на 1,5 млн грн, відхиливши п’ять дешевших учасників

13 Жовтня 2017

ДП Навчально-спортивна база літніх видів спорту 9 жовтня уклало угоду з ТОВ «Туніка СТ» на поставку меблів на загальну суму понад 1,5 млн грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель Prozorro.

Замовили столи, шафи, тумби та ліжка, всього 8 найменувань загальною кількістю 478 одиниць, вартість яких становила від 1085 до 4700 грн за одиницю.

Загало у закупівлі взяли участь шість учасників: ТОВ «Меблі БІМС», підприємець Ілько Михайло, ТОВ «Комфорт Меблі Плюс», приватний підприємець Іван Гоц та ТОВ «Лихачовська меблева фабрика», а також переможець закупівлі ТОВ «Туніка СТ».

Цікавим є те, що пропозиції усіх інших учасників були значно дешевші. Наприклад, ТОВ «Меблі бімс» запропонувало найнижчу ціну — 661 тис. грн, що в 2,2 рази дешевше, ніж вартість підписаного договору. Проте тендерний комітет навчально-спортивної бази відхилив цю пропозицію через відсутність гарантійного листа на згоду з умовами договору та помилкою в формі комерційної пропозиції. У інших аплікантів не було сертифікатів відповідності на меблі або якісних посвідчень.

ТОВ «Туніка СТ» із статутним фондом в 1 тис. грн зареєстроване в Городку і належить львів’янину Ігорю Поповичу. Згідно з інформацією Prozorro, підприємство протягом 2017 року підписало 3 договори на 3,5 млн грн.