- NGL.media - https://ngl.media -

Реконструкція міських очисних споруд обійдеться Моршину у 45 млн грн

10.10.2017 @ 08:30 в Новини

Підприємство житлово-комунального господарства Моршинської ради 4жовтня підписало [1] договір з ТОВ «Будгарант груп» на реконструкцію каналізаційних очисних споруд за майже 45 млн грн. Про це стало відомо з системи Prozorro.

Згідно з технічним завданням, переможець демонтує старе обладнання та встановить нове (каналізаційні насоси, механізовані решітки, мікрофільтри тощо), проведе та підключить електропостачання і вентиляцію, а також зробить ремонт приміщення.

Роботи планують завершити до листопада 2018 року. За договірною ціною витрати фірми на заробітну плату становитимуть 998 тис. грн, а прибуток 93 тис. грн (2,2% та 0,2%, відповідно).

Окрім переможця у торгах брали участь ще п’ять компаній: ТОВ «Енергоресурс-монтаж», ТОВ «Орбудсервіс», ТОВ «Метрополіс», ТОВ НВО «Облсількомунгосп» та ТОВ «Трестбуд-1».

При очікуваній вартості закупівлі у 54 млн грн, пропозиції двох учасників, «Енергоресурс-монтаж» та «Орбудсервіс», були дешевшими ніж переможця:  41 млн грн та 42 млн грн, відповідно. Ці пропозиції відхилили через відсутність низки документів у складі тендерної пропозиції.

Претензії до тендеру також мала компанія «Метрополіс», яка навіть подала скаргу в Антимонопольний комітет, щодо неправомірного визнання переможцем торгів ТОВ «Будгарант груп». Свою позицію підприємство мотивувало тим, що переможець неналежним чином оформив документи. Проте  фірма відкликала скаргу після того як замовник надав пояснення.

Статутний фонд ТОВ «Будгарант груп» становить 500 грн. Фірма  зареєстрована у Львові, кінцевим бенефіціарним власником є Андрій Пісюра.  З початку 2017 року підприємство отримало замовлень на 80 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/10/10/rekonstruktsiya-miskyh-ochysnyh-sporud-obijdetsya-morshynu-u-45-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] підписало: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-08-23-000128-c

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.