Комунальне підприємство міськради замовило для поліції 30 планшетів

Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» за результатами допорогової закупівлі замовило систему керування нарядами поліції за понад 144 тис. грн у ТОВ «Прозорі технології». Про це стало відомо з договору від 2 жовтня, опублікованого в Prozorro.

Як стало відомо зі специфікації, система керування нарядами поліції – це 30 планшетів, а також протиударні чохли-підставки та зарядні пристрої до них. Ціна за кожну одиницю не оприлюднена, втім загальна сума відповідає ринковим цінами. Зокрема, в інтернет-магазинах планшети Samsung Tab A 7.0 T285 NZKA коштують 4300-5600 грн/шт, автомобільні зарядні пристрої Grand-X CH-25 – по 99 грн/шт, чохли Becover – 299 грн/шт.

При цьому КП, згідно із техзавданням, планувало придбати планшети Samsung старішої моделі T231 Galaxy Tab 4. Очікувана вартість закупівлі становила 157,1 тис. грн.

Участь в допороговій закупівлі взяло лише ТОВ «Прозорі закупівлі», яке і стало переможцем. Фірма створена рік тому у Миколаєві (Миколаївська області). Власником є Олександр Шлямович. Протягом цього року компанія отримала держзамовлень на понад 9 млн грн, в основному на комп’ютерне обладнання.