- NGL.media - https://ngl.media -

71-річна теща посла Дещиці завершує будівництво розкішного будинку на березі озера Задорожнє

20.09.2017 @ 14:58 в Новини

Дарина Шуплат, 71-річна мешканка села Гаї, завершує будівництво будинку на березі водойми Задорожнє в Миколаївському районі. Будинок звели дуже швидко – лише у серпні минулого року Шуплат отримала у подарунок дві ділянки загальною площею майже півгектара, на яких розташовано будинок.

Для будівництва огородили не лише територію приватних ділянок, а й прибережну смугу, та закрили вільний доступ до води. Закрита частина пляжу на правах суборенди належить громадській організації «Яхт-клуб «Вербіж», засновники якого раніше заявляли про намір розвивати на озері вітрильний спорт.

[1]

Дарія Шуплат – людина не публічна. Про неї взагалі не має згадок в інтернеті. Однак її діти та інші родичі є більш відомими особами. Донька 72-річної власниці будинку Ірина одружена з Андрієм Дещицею, колишнім в.о. міністра закордонних справ, а тепер – послом України в Польщі.

А син, Ярослав Шуплат, є одним із засновників згаданого вище «Яхт-клубу «Вербіж». Ще до жовтня минулого року він був одружений із директором департаменту – начальником управління МЗС Іриною Тибінкою. У 2016 році Шуплат також був співзасновником ТОВ «Рояр» разом з Романом Дошаком. Нині жодних юридичних осіб, де б він був власником, в реєстрі нема.

Він також стверджує, що вже немає відношення і до яхт-клубу. У коментарі «НГ. Львів» Ярослав Шуплат повідомив, що вийшов із засновників організації ще три роки тому. Він також не зміг нічого розповісти про будівництво, що ведеться на ділянках його матері.

Детально про те, хто обмежує вільний доступ до одного з не багатьох купальних водоймищ довкола Львова, читайте тут [2].


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/09/20/71-richna-tescha-posla-deschytsi-zavershuje-budivnytstvo-rozkishnoho-budynok-na-berezi-ozera-zadorozhnje/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/2017/09/20/nedostupnyj-bereh-bajkalu/yahtklub2/

[2] тут: http://ngl.media/2017/09/20/nedostupnyj-bereh-bajkalu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.