Дві фірми з одного кубла «розпиляли» понад 700 тис. грн від трускавецького санаторію

11 Вересня 2017

Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький» 1 вересня підписав з ТОВ «Євро Фіш» дві угоди на постачання овочів на загальну суму 715 тис. грн. Про це повідомляється в системі закупівель Prozorro.

Згідно з одним із договорів, замовили сушений горох та картоплю по 4,8 та 14 грн/кг відповідно загалом на 244 тис. грн. А за іншим – 12 найменувань овочів: моркву – по 8 грн/кг, буряк та капусту по 5 грн/кг, печериці по 33 грн/кг загалом на 471,4 тис. грн.

В обох випадках на торгах з фірмою-переможцем змагалося ПП «Галбізнес груп», яке пропонувало овочі значно дешевше (загалом по двох торгах 480 тис. грн), але тендерний комітет його відхилив через відсутність низки документів. В одному з торгів, на 12 найменувань овочів, участь взяв також підприємець Микола Андрусик з пропозицією в 342 тис. грн, який в результаті відмовився від підписання договору.

Обидва підприємства вже неодноразово фігурували в матеріалах «НГ. Львів». Компанії «розігрували» тендери від львівської міської клінічної лікарні та реаблітаційного центру.

Раніше «Галбізнес груп» та «Євро Фіш» вказували однакову фактичну адресу в селі Малехів, Жовківського району, однакову електронну пошту та однакові номери телефонів. Нині фірми вказують послідовні за номером телефони, хоча одна фірма зареєстрована в Малехові, а друга – в Зубрі.

Власником ТОВ «Євро Фіш» є Нестор Бойко, а ПП «Галбізнес груп» – Петро Павлишин.