- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма-аутсайдер злила тендер Стрийського заводу на понад 7 млн грн компанії земляка з Дніпропетровської області

14.07.2017 @ 09:00 в Новини

Стрийський вагоноремонтний завод уклав дві угоди на постачання запчастин для зчеплення та гальмування вагонів на загальну суму 7,1 млн грн з полтавським ТОВ «Технорейлгруп». Про це повідомляється [1]  на сайті електронних закупівель Prozorro.

Єдиним конкурентом  на торгах в обох закупівлях виступило ТОВ «Українська великовантажна техніка»  з пропозицією дешевшою на 3 тис. грн (0,008%) від пропозиції переможця. Попри нижчу ціну пропозиції «УВТ», комітет відхилив їх заявку, оскільки в компанії були відсутні сертифікати якості продукції від виробника.

Згідно з даними Prozorro, ТОВ «Технорейлгруп» у Львівській області змагалось на торгах п’ять разів і кожного разу успішно, загалом підприємство  уклало угод на 14,4 млн грн.

Тричі фірма конкурувала з ТОВ «Українська великовантажна техніка», а двічі з ТОВ «Електромашкомплект-1». Обидві ці фірми зареєстровані в Дніпропетровській області в місті Кам’янка. Та ще донедавна вони розташовувались за однією адресою у Камянську на вулиці Матросова 19. Як повідомляли «НГ. Львів», ці фірми неодноразово «розігрували» [2] тендери між собою.

ТОВ «Технорейлгруп» було засноване 30 вересня 2016 року мешканцем міста Камянське Миколою Сагуйченко. Вже через два тижні почало брати активну участь у тендерах. На даний  час фірма отримала підрядів на понад 37 млн грн.

ТОВ «Українська великовантажна техніка» також зареєстроване у місті Камянське, місцевими мешканцями Оленою Ковальовою, Вадимом Литвином та Сергієм Суровом.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/07/14/firma-autsajder-zlyla-tender-na-ponad-7-mln-hrn-kompaniji-zemlyaka-z-dnipropetrovskoji-oblasti/

URLs in this post:

[1] повідомляється: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-06-01-001754-b

[2] «розігрували»: http://ngl.media/2017/06/23/dvi-firmy-zi-shozhymy-nazvamy-rozihraly-4-miljonni-torhy-na-zapchastyny-dlya-vahoniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.