Споріднені фірми позмагались за реконструкцію спортмайданчика вартістю в 2 млн грн

10 Липня 2017

Спортивно-туристичний оздоровчий комплекс «Прикарпаття», засновником якого є Самбірська райрада, 4 липня підписав договір на реконструкцію спортивного майданчика на території комплексу за майже 1,93 млн грн з ТОВ «Еліт Спорт Груп». Про це повідомляється в системі Prozorro.

Згідно з календарним графіком виконання робіт планують завершити у вересні цього року. Передбачено облаштування футбольного поля, майданчика площею 367 кв. м, огорожі, освітлення та купівля обладнання. У структурі витрат переможця торгів заявлено прибуток товариства у розмірі 9,68 тис. грн, а на заробітні плати працівників піде 57,9 тис. грн.

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступало ТОВ «Європейський парк» з пропозицією на 57 тис. грн дорожчою. Під час аукціону первинні пропозиції залишились незмінними. При чому у розрахунках договірної ціни учасник вказує, що витратить аналогічну суму на заробітні плати і отримає такий же прибуток, як і переможець ТОВ «Еліт Спорт Груп». Єдина відмінність – «Європейський парк» вказав більшу вартість матеріальних ресурсів.

ТОВ «Європейський парк» у рівних долях належить Вікторії Бондаренко та Павлу Ковалю, директором є Ростислав Бондаренко, чия донька Тетяна Бондаренко працює у фірмі, яка перемогла в торгах – «Еліт Спорт Груп». Про це стало відомо з документів, які компанія завантажила в Prozorro.

Власниками ТОВ «Еліт Спорт Груп», що зареєстроване у березні цього року, є Роман Блащак (75%) та Василь Сенчакович (25%). Причому останній вказаний контактною особою по ігровим майданчикам та іншим послугам на сайті «Європейського парку».