Львівська академія закупить м’яса на 4 мільйони у 23-річного підприємця, який почав діяльність за тиждень до оголошення торгів

30 Червня 2017

Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного 26 червня опублікувала в Prozorro інформацію про намір укласти договір з приватним підприємцем Сергієм Поздняковим на постачання м’яса вартістю майже 3,9 млн грн.

У разі підписання договору він постачатиме десять найменувань свіжого м’яса вагою 40 тис. кг. Наприклад, яловичину без кості (спинно-поперекову частину) по 135 грн/кг, філе індика по 125 грн/кг, свинну вирізку по 114 грн/кг, куряче філе по 75 грн/кг.

23-річний львів’янин Сергій Поздняков зареєструвався підприємцем за 8 днів до оголошення торгів академією – 31 травня. Згідно з наданими ним документами на підтвердження досвіду, вже через два дні, 2 червня, він підписав договір з іншим підприємцем на постачання м’яса.

У документах підприємець Сергій Поздняков вказує номер мобільного 0978454356, однак при дзвінку оператор повідомляє, що номер не є дійсним.

Єдиним його конкурентом на торгах академії був інший приватний підприємець Михайло Головко з пропозицією на 500 грн дорожчою.

Окрім цих торгів, підприємець також взяв участь у червневій закупівлі Міноборони України на продуктові набори очікуваною вартістю понад 35 млн грн. Однак його пропозиція була відхилена через відсутність забезпечення цінової пропозиції.

Сергій Поздняков також є співвзасновником ГО «Експлорер» разом з Андрієм Роюком та Степаном Максимом, яке було зареєстроване у лютому 2016-го.

Нагадаємо, академія вже замовила риби на 3,8 млн грн у 21-річної Вікторії Козак, яка також зареєструвалась підприємцем лише 31 травня цього року, а її номер мобільного телефону не є дійсним.