Бізнес-партнери «розіграли» тендер на понад 2 мільйони на ремонт лікувально-діагностичного центру

27 Червня 2017

Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр замовив поточний ремонт 7-го туберкульозного відділення лікарні за  понад 2 млн грн у з ПП «Львівдах». Про це повідомляє система Prozorro.

За ці кошти переможець зобов’язується провести демонтаж дверей та вікон, покласти нову підлогу, поштукатурити стіни та стелю, здійснити каналізаційні роботи тощо.

На торгах з фірмою конкурувало лише ТОВ «Галицька магістраль» з пропозицією на 1 тис. грн дорожчою (0,5% від суми). Фірми не зменшували свої первинні пропозиції.

Власником ПП «Львівдах» є Іван Кіцила. Він також є співвласником ТОВ «Управляюча компанія «Новий Львів» разом з Ярославом Олійником, який є основним власником ТОВ «Галицька магістраль».

Окрім того, у договорах від червня 2015 року «Галицька магістраль» вказувала однакову адресу з ПП «Львівдах»: Новояворівськ, вул. Привокзальна, буд. 3, проте у 2015 році змінила юридичну адресу на вул. Стрийську, 122Б у Львові.

Ці фірми вже не вперше конкурують на торгах. Як раніше повідомляли «НГ. Львів», фірми змагались за заміну вікон в психіатричній лікарні, а також у тендері на ремонт даху.

Згідно з Prozorro, ПП «Львівдах» з початку 2017 року отримало 12 замовлень на загальну суму 6,41 млн грн, усі – від львівських лікарень, з них п’ять за процедурою відкритих торгів. В усіх п’яти випадках підприємство конкурувало з ТОВ «Галицька магістраль», серед яких в трьох також були інші учасники, пропозиції яких були відхилені.