- NGL.media - https://ngl.media -

«Львівтеплоенерго» замовило без конкурсу проектну документацію для будівництва сміттєпереробного заводу за майже 5 млн грн

22.06.2017 @ 09:00 в Новини

Львівське міське КП «Львівтеплоенерго» 20 червня підписало договір з ПАТ «Харківське котлобудівельне підприємство “Котлоенергопроект”» вартістю майже 4,95 млн грн на розробку проектної документації для будівництва сміттєпереробного комплексу продуктивністю 240 тис. тонн на рік. Про це повідомляється [1] на сайті закупівель Prozorro.

Протягом трьох днів з дати підписання договору фірма отримає 30% авансу. Розробка проекту коштуватиме майже 1,17 млн грн, розробка робочої документації – 3,78 млн грн. Роботи мають закінчити до 29 грудня.

Згідно з кошторисом на проектні роботи, на ділянці окрім заводу механізованої переробки ТПВ будуть насосна станція установок пожежогасіння, адміністративно-побутовий корпус, станції нейтралізації стічних вод, закрита двотрансформаторна підстанція, майданчики складування торфу і компосту, гараж, склади.

Закупівлю провели без конкурсу, оскільки не перевищено поріг в 5 млн грн. Нагадаємо, 28 квітня 2017 року виконком ЛМР вніс [2] зміни до рішення «Про здійснення електронних закупівель у м.Львові», зазначивши, що воно «не застосовується для закупівель товарів, робіт та послуг до замовників, які здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання». Тобто такі замовники, як ЛМКП «Львівводоканал», ЛМКП «Львівтеплоенерго», ЛКП «Львівелектротранс» можуть закуповувати товари і послуги до 1 млн грн, а роботи до 5  млн грн без проведення закупівель в системі Prozorro.

ПАТ «Харківське котлобудівельне підприємство “Котлоенергопроект”» зареєстроване в Харкові у 2002 році. Згідно з даними YouControl [3], кінцевими бенефіціарними власниками є четверо харків’ян: Євген Бірбасов, Анатолій Лихольот, Володимир Ліфшиць та Олександр Пугач. Володимир Ліфшиць володіє найбільшою кількістю акцій – 76%, свідчить звіт SMIDA станом на кінець 2016 року. Разом перераховані вище особи володіють ТОВ «Екоті» і ТОВ «Теплотехніка».

Нагадаємо, техніко-економічного обгрунтування для будівництва сміттєпереробного комплексу для ЛМКП «Львівтеплоенерго» коштувало [4] 490 тис. грн. Замовлення отримало також харківське ПАТ «Важпромавтоматика».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/06/22/lvivteploenerho-zamovylo-bez-konkursu-proektnu-dokumentatsiyu-dlya-budivnytstva-smittjepererobnoho-zavodu-za-majzhe-5-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] повідомляється: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-06-20-000810-b

[2] вніс: https://dozorro.org/blog/lvivskij-doporogovij-vidkat

[3] YouControl: https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/31631883/

[4] коштувало: http://ngl.media/2017/03/03/harkivyany-dlya-lvova-vykonayut-peredproektni-roboty-po-smittjepererobnomu-kompleksu-za-490-tys-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.