«Галичина-Авто» Васадзе продала Львівській облраді Kia Optima за ціною на 250 тис. грн нижчою за ринкову

06 Червня 2017

Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Підприємство автотранспортного обслуговування» 31 травня уклало угоду з ПАТ «Галичина-Авто» на придбання легкового автомобіля за 525 тис. грн, про це повідомляє система Prozorro.

У тендерній документації замовника було зазначено, що автомобіль повинен бути чорного або темно-сірого кольору, 2016 або 2017 року випуску та таким, що не проходив державну реєстрацію. З дизельним двигуном, об’ємом від 1.6 до 2.0 куб. см.

В результаті відкритих торгів комунальне підприємство придбало легковий автомобіль Kia Optima комплектації Business за 525 тис. грн. Автомобіль повністю відповідає вимогам техдокументації – 2016 року випуску, з дизельним двигуном об’ємом 1,7 літра. У цій комплектації вона оснащена бортовим комп’ютером, підігрівом сидінь та керма, камерою заднього огляду тощо.

На офіційному сайті «Галичини-Авто» вартість Kia Optima у комплектації Business становить 781 тис. грн, що на 256 тис. грн дорожче ніж підприємство продало Львівській обласні раді.

Кінцевим бенефіціарним власником ПАТ «Галичини-Авто» є Таріел Васадзе, екс-народний депутат від «Партії регіонів». У лютому 2014 року, Васадзе став членом депутатської групи «Економічний розвиток». На позачергових виборах до Верховної ради у 2014 році був кандидатом у депутати від партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна».