Бізнес-партнер начальника Служби автомобільних доріг облаштує сквер на Левандівці за майже 2 млн грн

02 Червня 2017

Залізнична районна адміністрація 31 травня уклала угоду на облаштування скверу на вулиці Івана Сірка з ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД» загальною вартістю 1,9 млн грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість пропозиції становила 2,4 млн грн. В результаті торгів на відкритому аукціоні вартість знизилась до ціни, яку запропонував переможець – 1,9 млн грн. Участь у торгах також взяли ТОВ «Теко лімітед», ТОВ «Ергобуд», ТОВ «Дорожні технології», і ПП «Арт-кераміка».

Згідно з документацією конкурсних торгів, підприємство облаштує на вулиці Сірка алеї, встановить лавки та освітлення. Роботи планують завершити до кінця 2017р.

Нагадаємо, даний сквер один з 14 громадських просторів, які планують облаштувати у Львові найближчим часом. Авторами проекту скверу на вулиці Сірка є молоді архітекторки Христина Чорноус та Олена Зварич. Цей сквер один з чотирьох громадських просторів, що будуть облаштовані в залізничному районі. На них в бюджеті розвитку Львова передбачили 22,9 млн грн.

Проект скверу на вулиці Івана Сірка

ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД» належить Андрію Кухтицькому. Кухтицький ще донедавна був власником ПП «Гарантспецбуд», яке він придбав у Руслана Кандибора, колишнього голови Франківської райадміністрації, який зараз очолює Службу автомобільних доріг у Львівській області. Крім того, Кухтицький володіє ТОВ «Гарантспецбуд-Захід», що ремонтувало проспект Свободи та вулицю Центрівка у Львові.