- NGL.media - https://ngl.media -

Пов’язані фірми розіграли тендер Личаківської РА на купівлю та ремонт чавунних урн

18.05.2017 @ 09:00 в Новини

Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради провела закупівлю на виготовлення, встановлення та ремонт вже наявних чавунних урн, обравши постачальником послуг і товарів ТОВ «Камаз-Львів» з пропозицією 495 тис. грн. Про це повідомляється [1]  на сайті «Prozorro».

За виготовлення 45 нових чавунних смітників, ремонт 10-ти, а також фарбування та очищення 25 інших урн адміністрація очікувала заплатити не більше 0,5 млн грн. Згідно з технічним завданням, урна з логотипом «Лева» має бути зеленого кольору, із вставкою – металевим відром. Вага однієї урни становитиме від 190 до 230 кг.

Замовник 11 травня підписав договір з ТОВ «Камаз-Львів» на суму меншу лише на 5 тис. грн від очікуваної – 495 тис. грн. Пропозиція «конкурента» ТОВ «Компанія Європейський парк» була трішки дорожчою – 498,5 тис. грн.

ТОВ «Камаз-Львів» із Жовківського району належить Василю Щуру. Раніше кількість власників фірми була значно більшою, серед них був і Ростислав Бондаренко. Людина з таким же ПІБ є керівником «Компанії Європейський парк», що виступала конкурентом на цих торгах.

Окрім того, за тією ж адресою та з таким же телефоном, що й «Камаз-Львів», зареєстрована ще одна компанія – ТОВ «Ливарний завод», яке належить Тетяні Бондаренко, доньці Ростислава Бондаренка, який також є керівником фірми.

Раніше «НГ. Львів» вже писали [2] про власників цих компаній. У 2015 році відбувались торги між ТОВ «Камаз-Львів» та іншою компанією, ТОВ «Європейський парк», половиною якої володіє дружина Ростислава Бондаренка,  Вікторія Бондаренко. Тоді смітники продавали за ціною 10 тис. грн/шт.

Окрім того, Василь Щур керував фірмою, що належала Вікторії Бондаренко – ПП «Торговий дім «Запчастини». Нині Щур також є директором ТОВ «Камаз-Запчастини», що належить Володимиру Бондаренку.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/05/18/povyazani-firmy-rozihraly-tender-lychakivskoji-ra-na-kupivlyu-ta-remont-chavunnyh-urn/

URLs in this post:

[1] повідомляється: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-03-31-002136-b

[2] писали: http://ngl.media/2015/06/11/blyzki-firmy-rozihraly-tender-miskrady-na-chavunni-urny-po-10-tysyach/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.