Центр зайнятості прописав умови закупівлі на 100 тисяч під “Львівські ярмарки”

16 Травня 2017

Анонс ярмарку на Facebook-сторінці центру зайнятості

Львівський обласний центр зайнятості 13 травня підписав договір з ТОВ “Львівські Ярмарки” вартістю 98,31 тис. грн без ПДВ на послуги щодо організації 28 ярмарку кар’єри “Тебе шукає робота!”. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Львівські ярмарки” були єдиним учасником допорогової закупівлі, що й не дивно, оскільки замовник виставив вимогу щодо 100 павільйонів для розміщення учасників заходу – роботодавців.

Така кількість павільйонів є у ТОВ “Львівські ярмарки”, які регулярно встановлюють на свята деревяні будиночки в центрі міста, сплачуючи символічну орендну плату в бюджет. Востаннє ці будинки виставили на Великдень і ще не зібрали. У проекті договору зазначено, що захід проводитимуть на проспекті Свободи, – там же розміщені “великодні” будиночки.

Згідно з технічною специфікацією, найдорожче в організації ярмарку коштуватиме саме оренда павільйонів для роботодавців – 70 тис. грн, тобто кожен будиночок по 700 грн.

Ярмарок відбудеться сьогодні, 16 травня.

ТОВ “Львівські ярмарки” належить Роману Кедику (50%), Віктору Олянишену та Ігору Фіняку (по 25%), який балотувався у ЛМР від “Самопомочі”.