- NGL.media - https://ngl.media -

АМКУ через три роки оштрафував дві фірми за змову на паливних торгах

11.05.2017 @ 09:00 в Новини

Львівське обласне територіальне відділення АМКУ оштрафувало ПП «Честер плюс» та ТОВ «Компанія Віп-Ойл» за спотворення результатів торгів під час закупівлі пального та мастил для підрозділу відокремленого підрозділу Західної енергетичної системи НЕК «Укренерго» ще у 2014 році. Відповідне рішення [1] комітет ухвалив 11 квітня 2017 року.

Згідно з рішенням, «Честер плюс» зобов’язали сплатити штраф у розмірі 25 тис. грн, а ТОВ «Компанія Віп-Ойл» – 45 тис. грн.

Факт змови вдалось з’ясувати завдяки аналізу документів. Виявилось, що  компанії ідентично оформили документи, а їх довідки (з реєстру юридичних осіб, про не притягнення до кримінальної відповідальності тощо) отримані в один день та мають послідовні порядкові номери. Послідовними також є номери банківських гарантій. Крім того, в учасників одні й ті самі постачальники.

Власником ПП «Честер плюс», що зареєстрована в селі Муроване (Пустомитівський район), є львів’янин Максим Ананенков, а львівським ТОВ «Компанія Віп-Ойл» володіють Денис Жегалов (95%) та Степан Грохольський (5%).

«Компанія Віп-Ойл» вже не вперше фігурує у торгах сумнівної чесності. Як повідомляли [2] «НГ. Львів», два роки тому фірма Дениса Жегалова розіграла тендер від Львівської залізниці на майже мільйон гривень із компанією бізнес-партнера.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/05/11/amku-cherez-try-roky-oshtrafuvav-dvi-firmy-za-zmovu-na-palyvnyh-torhah/

URLs in this post:

[1] рішення: http://www.amc.gov.ua/amku/doccatalog/document?id=83672&schema=lviv

[2] повідомляли: http://ngl.media/2015/05/14/biznes-partnery-rozihraly-miljon-na-olyvy-vid-lvivskoji-zaliznytsi/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.