Львівська облдержадміністрація витратить 180 тис. грн на власну промоцію

25 Квітня 2017

Департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА у березні-квітні замовив львівським ЗМІ рекламних послуг з висвітлення своєї діяльності на 180 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Так, до кінця 2017 року інформаційні послуги для ЛОДА надаватимуть:

  • ТОВ «Престайм.ком.юа» – розміщення інформаційних матеріалів на сайті «Вголос» на суму 10 тис. грн. Надання інформаційних послуг розпочнеться з дня підписання договору – 13 квітня.
  • ТОВ «Телерадіокомпанія “Галичина”», підконтрольне братам Дубневичам, готуватиме та поширюватиме інформацію про діяльність ЛОДА «за пропозиціями департаменту інформаційної діяльності», зазначено у договорі. Контракт вартістю 10 тис. грн сторони підписали 13 квітня.
  • Комунальна газета «Ратуша» 6 квітня зобов’язалась організувати і забезпечити проведення рекламної кампанії на сторінках видання за 25 тис. грн.
  • ТОВ «Професійна ліга» проводитиме рекламну кампанію у газеті «Львівська пошта» за 35 тис. грн. Сторони підписали договір 5 квітня. Згідно з додатком до договору, тариф за 1 кв. см сторінки газети «Львівська пошта» для розміщення матеріалів у вівторок становить 5 грн. Дещо дорожче коштує 1 кв. см в однойменному тижневику з програмою – 5,5 грн.
  • ТОВ «ВД “Високий замок» публікуватиме в газеті «Високий замок» нормативно-правові акти ЛОДА у кількості 52 одиниці за 100 тис. грн, про що свідчить опублікований у Prozorro звіт про виконання договору від 7 березня.