Львівський інститут ветпрепаратів придбав четвертий новий автомобіль за два роки

29 Березня 2017

Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок придбав легковий автомобіль Toyota Avensis ZRT271 за 692 тис. грн, повідомляється на сайті публічних закупівель «Prozzoro».

Замовник планував придбати автомобіль Toyota Avensis або його еквівалент з бензиновим двигуном об’ємом 1798 смᶾ.  Заявку на участь в торгах подали чотири учасники ТОВ «Хюндай центр Полтава», дочірнє підприємство «Автотрейдінг-Львів», ТЗОВ «Сервісний центр «Діамант»» , ТОВ «Класик-Авто».  Остаточні пропозиції компаній коливались від 535 до 694 тис. грн.

Найдешевшу пропозицію в 535 тис. грн від «Хюндай центр Полтава» тендерний комітет інституту відхилив через невідповідність конкурсній документації. Як і пропозицію дочірнього підприємства «Автотрейдінг-Львів» (685 тис. грн). Відповідним до замовлених критеріїв виявився автомобіль від «Сервісного центру «Діамант» за 692 тис. грн.

ТОВ «Сервісний центр «Діамант» належить Павлу Волкову з Червонограда.

Загалом за останніх два роки це вже четвертий новий автомобіль, придбаний інститутом. У 2015 році інститут придбав Toyota Camry та Geely CK, а у 2016 – Renault Dokker.