Охоронні фірми дружини начальника пенітенціарної служби області за два місяці “натендерили” 2 млн грн

27 Лютого 2017

ТОВ “Охорона-Сервіс-2” і ТОВ “Охорона-Комплекс-Титан”, співласницею яких є дружина начальника Державної пенітерціарної служби України у Львівській області Михайла Дзюдзя, за два місяці отримали замовлень за результами аукціонів в Prozorro на майже 2 млн грн.

Зокрема, фірма “Охорона-Комплекс-Титан” 24 лютого підписала договір з Львівською обласною клінічною лікарнею на 946,5 тис. грн. Згідно з договором, фірма забезпечуватиме чотири цілодові пости охорони: два – для забезпечення перепусткового режиму на в’їзді до лікарні, і по одному посту для охорони працівників та майна на території гаражів та приймальному відділенні.

Додамо, що “Охорона-Комплекс-Титан” охороняла обласну клінічну лікарню і в 2014-2016 роках.

ТОВ “Охорона-Сервіс-2” підписало два договори на послуги охорони на загальну суму 1,03 млн грн: з Головним управлінням Державної казначейської служби у Львівській області та з комунальною міською клінічною лікарнею швидкої меддопомоги.

У казначействі фірма забезпечуватиме один цілодобовий пост на вул. К. Левицького,18 у Львові, отримуючи щомісячно понад 20 тис. грн. Так, у місяці, де 30 днів, – то 20160 грн, а коли 31 день — то 20832 грн. Згідно з другим договором, з лікарнею, “Охорона-Сервіс-2” має забезпечувати чотири цілодобові пости охорони за понад 812 тис. грн.

75% ТОВ “Охорона-Комплекс-Титан” належить Марії Дзюдзь, 25% – Оксані Сосновій, доньці екс-керівника управління державної служби охорони Львівської області Миколи Соснового. У ТОВ “Охорона-Сервіс-2” Дзюдзь та Соснова мають рівні частки.