Турківська міськрада купує продукти лише в одного підприємця

22 Лютого 2017

Турківська міськрада протягом лютого цього року підписала 14 договорів на постачання продуктів харчування на загальну суму 527,8 тис. грн з приватним підприємцем Марією Громик. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Договори підписували 3 та 16 лютого. Два найдорожчі договори: на постачання молока, сметани, масла, кисломолочного сиру — 192,5 тис. грн, мороженої яловичої вирізки — 130,25 тис. грн. Решта договорів коливаються від 4 до 55 тис. грн. Ціни не перевищують ринкові, наприклад, яловича вирізка коштуватиме 110 грн/кг, банани 25 грн/кг, цибуля 5 грн/кг, олія 30 грн/кг.

Згідно з інформацією в Prozorro, Марія Громик з Турки постачає продукти лише Турківській міськраді, а Турківська міськрада купує продукти лише в Марії Громик (за виключенням одного договору, де замовлення на хліб дісталось Концерну “Хлібпром”).

Марія Громик зареєструвалась підприємцем у 2007 році, основний вид діяльності – “роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами”.