Фірма голови правління «Прикарпатобленерго» проведе енергоаудит для ліцею за менш ніж 10 тис. грн

16 Грудня 2016

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Державний ліцей з посиленою військово -фізичною підготовкою імені Героїв Крут» 13 грудня 2016 року уклав угоду на консультаційні послуги з питань енергоефективності з ТОВ «Сервісна компанія «Адамсон» за 9,7 тис грн. Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою компанія повинна до кінця року представити ліцею повний звіт щодо потенціалу економії енергоресурсів та розробити енерготехнічний паспорт будівлі, скласти перелік заходів для енергозбереження, вказавши період окупності визначених заходів.

Участь у торгах від ліцею взяли загалом три компанії. Очікувана вартість закупівлі складала 29,5 тис. грн. Торги починались з цін від 18 до 20 тис. грн за послуги. В процесі аукціону ціна опустилась нижче 10 тис. грн. Переможець торгів «Сервісна компанія «Адамсон» запропонувала найнижчу ціну.

Засновниками компанії-переможця є мешканець Івано-Франківська Юрій Леник та ТОВ «Енергосервісна компанія «Адамсон». Співвласником останньої є Олександр Бубен, голова правління ПАТ «Прикарпатобленерго». Олександрові Бубну також належить низка енергетичних компаній, місцева телерадіокомпанія «Канал-402» та футбольний клуб «Ураган».