- NGL.media - https://ngl.media -

Миколаївську церкву у Львові захистять від блискавок за 3,5 млн грн

15.12.2016 @ 09:00 в Новини

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради 13 грудня 2016 року уклало угоду про капітальний ремонт храму св. Миколая (Миколаївська церква) на вулиці Б. Хмельницького, 28 з Колективним підприємством «Центр комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів за 3,49 млн грн. Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro [1].

Основні реставраційно-ремонтні роботи відбудуться на даху храму та дзвіниці. Тут не лише проведуть заміну крокв, але здійснять роботи з вогнезахисту. Згідно з технічною документацією, храм обладнають системою блискавкозахисту. Крім того, буде проведено ремонт дощової та дренажної каналізації. До кінця року проведуть лише 30% робіт, решта – наступного року.

Єдиним конкурентом переможця на тендерів від міського управління виступило ДП «Український регіональний спеціалізований науково-реставраційний інститут «Укрзахідпроектреставрація», яке запропонувало ціну лише на 5 тис. грн вищу. Варто зазначити, що в результаті аукціону ціна на проведення робіт загалом знизилась на майже 200 тис. грн від початкових пропозицій.

Засновником КП «Центр комплекс» є Львівська обласна асоціація інвалідів всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України». Кінцевими бенефіціарними власниками зазначено львів’ян Василя Дашкевича, Юрія Погоріляка та Леоніда Тарасенка.

Підприємство активно працює [2] як на ринку реставраційних робіт (реставрація Музею Пінзеля у Львові, Жовківського замку, приміщення Львівської обласної ради на вул. Винниченка), так і на ринку ремонту сучасних будівель (ремонт садочків, шкіл тощо).


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/12/15/mykolajivsku-tserkvu-zahystyat-vid-blyskavok-za-35-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-11-01-001186-c

[2] працює: http://ngl.media/tag/tsentr-kompleks/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.