- NGL.media - https://ngl.media -

Стрийський відділ ЖКГ віддасть понад 600 тисяч на ремонти «рідній» фірмі місцевого комунальника

07.12.2016 @ 08:30 в Новини

Відділ житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту та зв’язку Стрийського міськвиконкому 28 листопада цього року підписав п’ять договорів на поточний ремонт провулків та проїздів з ТОВ «Комунальник 1» на загальну суму майже 612 тис. грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Компанія, з якою підписали договори, ремонтуватиме внутрішньо дворові проїзди по вул. Галицькій, 1-1б та вул. 50-річчя УПА біля будинків 3, 5, провулки по вул. Галицькій біля будинку 11а, від вул. Б. Хмельницького до будинку 41, від вул. Добрівлянської до будинку 72.

ТОВ «Комунальник 1» зареєстровано в Стрию на вул. Нижанківського, 50, де також «прописаний» Стрийський міський комбінат комунальних підприємств, заснований виконавчим комітетом Стрийської міськради. Згідно з даними Youcontrol [1], раніше співвласником «Комунальник 1» був керівник даного комбінату Василь Васькович. Тепер фірма належить 25-річному Андрію Іськіву.

Андрій Іськів також є керівником ТОВ «Євроасфальт», що належить вже згаданому Василю Васьковичу.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/12/07/stryjskyj-viddil-zhkh-viddast-ponad-600-tysyach-na-remonty-ridnij-firmi-mistsevoho-komunalnyka/

URLs in this post:

[1] Youcontrol: https://youcontrol.com.ua/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.