26-річна піарщиця продала військовим особових справ на 80 тисяч

06 Грудня 2016

Військова частина А2615 (184-ий Навчальний центр, що в селі Старичі Яворівського району) підписала договір з підприємцем Каріною Озеровою на постачання особових справ військовослужбовців строкової військової служби на 80 тис. грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Загалом замовили 4 тис. справ, тобто кожна обійдеться у 20 грн. Підприємець повинна поставити особові справи до кінця року.

Згідно з ЄДР, Каріна Озерова зареєструвалась приватним підприємцем 3 жовтня цього року. Ще у кінці вересня вона шукала роботу адміністратора готелю, а до того працювала у Львівській обласній державній адміністрації. Як вказано в її резюме – головним спеціалістом відділу організації масових заходів та комунікацій з громадськістю.

Ймовірно, мати Каріни Озерової працює в Нацакадемії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного, якій підпорядкований 184-ий Навчальний центр. Людина з таким же ПІБ (Озерова Ганна Іванівна) є в списках осіб, які підлягають перевірці в академії згідно із ЗУ «Про очищення влади». На сайті люстраційному сайті Мін’юсту посада Ганни Озерової – начальник редакційно-видавничого відділу.

ozerova

Коментар представника Нацакадемії отримати не вдалося, оскільки їх контактна особа в Prozorro не відповідала на дзвінки на мобільний телефон, а в самій академії повідомили, що у них скорочений робочий день.