Екс-міліціонер освоїть мільйон гривень на ремонт будівель «Львівтрансгазу»

05 Грудня 2016

Філія УМГ «Львівтрансгаз» за результатами переговорної процедури закупівлі підписала два договори з ТОВ «Код Груп» на загальну суму понад 1 млн 55 тис. грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

В обидвох випадках підставою для застосування переговорної процедури вказано те, що замовник вже двічі відміняв відкриті торги через відсутність достатньої кількості учасників.

Перший договір на 205,8 тис. грн підписали на ремонт адміністративних будівель УМГ «Львівтрансгаз». «Код Груп» повинне виконати роботи протягом п’яти місяців з дати отримання дозволу на початок робіт.

Другий договір підписали на 849,5 тис. грн на ремонт будівель ГРС УМГ «Львівтрансгаз», який такоє мають виконати протягом п’яти місяців з дати отримання дозволу на початок робіт.

Згідно з ЄДР, власниками створеного у вересні 2015 року івано-франківського ТОВ «Код Груп» у рівних долях є 24-річна Діана Калиняк та Тетяна Андрусяк. З липня цього року керівником є 31-річний Денис Калиняк. Людина з таким же ПІБ працювала начальником відділу Управління МВС України в Івано-Франківській області.

Згідно з даними Prozorro, до цього компанія отримала лише одне замовлення від Івано-Франківської ОДА на будівництво каналізаційної мережі житлового масиву Українська в смт. Брошнів-Осада за 1,05 млн грн.