Водогін за 200 тис. грн в селі у Яворівському районі збудує колишній депутат райради

01 Грудня 2016

Терновицька сільська рада замовила ТОВ «Балмікс» роботи з будівництва мереж водопостачання у селі Чолгині Яворівського району вартістю 200 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Будівництво передбачає влаштування станції третього підйому. Згідно з договором, завершення робіт очікується до кінця 2016 року. Підрядник надає гарантійний строк на виконані роботи терміном 5 років.

Підряд отримало ТОВ «Балмікс», власниками якого є Василь Кубай  та Мирослав Балуцький. Фірма зі «статутником» 15 грн зареєстрована у 1993 році.

Мирослав Балуцький є колишнім депутатом Яворівської райради від партії «Наша Україна». На місцевих виборах 2015 року безуспішно балотувався знову, щоправда, від «Громадянської позиції».

Додамо, у вересні цього року відділ освіти Яворівської РДА за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовив «Балмікс» роботи з будівництва спортивного залу у Верблянськоій ЗОШ І-ІІІ ст. вартістю 2,3 млн грн.

У 2015 Новояворівська міськрада судилась із ТОВ «Балмікс» через несплату фірмою пайового внеску при будівництві житлового будинку на вул. Вербицького у Новояворівську розміром 283 тис. грн у створення і розвиток соціальної інфраструктури міста. «Балмікс» подало зустрічний позов, намагаючись через суд добитись зменшення розміру пайової участі. В результаті, суд першої інстанції відхилив позови обох сторін, а суди другої та третьої інстанцій цей висновок підтримали.