«Львівобленерго» закупило систему документообігу за майже мільйон гривень

23 Листопада 2016

ПАТ «Львівобленерго» замовило автоматизовану систему електронного документообігу (СЕД) для забезпечення реєстрації та збереження, систематизації електронних документів компанії у київського ТОВ «Лізард Софт» за 959,7 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro. 

Згідно з угодою, що була підписана 17 листопада 2016 року, система документообігу повинна зберігати оригінали та копії електронних документів, здійснювати пошук в архівованих даних, здійснювати та зберігати історію опрацювання документу, формувати систему контролю виконання  завдань, що створюються на основі документу, та відслідковувати й зберігати маршрути проходження документів.

Участь в конкурсі взяли три компанії, проте пропозиції двох з них не відповідали конкурсній документації – запропоноване програмне забезпечення базувалось на програмних продуктах відсутніх у ПАТ «Львівобленерго» на ліцензованих підставах.

Засновниками ТОВ «Лізард Софт» є Василь Григор’єв та Ігор Петрушин. Досвід роботи компанії з підприємствами-монополістами обмежується ПАТ «ДТЕК» та ПАТ «НАК «Нафтогаз України». З останнім з них фірма у 2012 році уклала угоду на створення внутрішнього корпоративного порталу за 1,62 млн грн, але «Нафтогаз» грошей не заплатив. Лише рік тому, у березні 2015 року Вищий господарський суд зобов’язав акціонерне товариство заплатити за виконані роботи.