Личаківська РА замовила улюбленій фірмі капремонт вулиці Цетнерівка за майже 1,4 млн грн

18 Листопада 2016

Личаківська районна адміністрація 15 листопада замовила ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» послуги з капітального ремонту вулиці Цетнерівка у Львові вартістю 1,37 млн грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель «Prozorro».

Йдеться про вулицю, що розташована поряд з Личаківським парком, – огинає стадіон «Скіф». Підрядник зобов’язався виконати роботи упродовж листопада-грудня 2016 року.

5678

Одноосібним власником ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» є Андрій Кухтицький. Йому ж належить створене у липні цього року ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД». До березня 2016 року він також володів ПП «Гарантспецбуд», яке сьогодні перейшло у власність 25-тирічної Валерії Демченко з Луганська. Попереднім власником фірми виступав Руслан Кандибор – колишній голова Франківської райадміністрації Львова та сьогоднішній начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Додамо, за період від серпня до сьогодні це п’ятий підряд компанії «Гарантспецбуд-Захід» від Личаківської РА, лише один з них проведений за відкритою процедурою закупівлі. Загальна вартість замовлень становить 5,51 млн грн.