Військові з частини у Новому Калинові перед зимою купили аерозолі проти комарів за понад 50 тис. грн

14 Листопада 2016

Військова частина А3913 з місцерозташуванням у Новому Калинові Львівської області 8 листопада замовила ТОВ «Тема» аерозолі проти комарів «Off Extreme» (100 мл) вартістю 55,8 тис. грн. Про це стало відомо із сайту публічних закупівель Prozorro.

Замовлений товар у кількості 1218 од. мають поставити до кінця 2016 року. Вартість одного аерозоля становить 45,85 грн.

Зв’язатись із військовою частиною, аби вияснити, для чого восени знадобилися спреї проти комарів та кліщів, не вдалось. Протягом дня не відповідала на телефонні дзвінки і фірма-постачальник – компанія «Тема».

Рівноправними власниками львівського ТОВ «Тема» є Степан Делятинський, Володимир Ложовський та Емілія Дорош. Тим самим складом на аналогічних засадах ділять ТОВ «ВТК “Сенс”». Ця фірма зареєстрована за однією адресою з ТОВ «Тема». Тут же, на вулиці Ковельській, 109А у Львові, прописані ТОВ «Компанія “Еллада”» та ПАТ «Картонно-паперова компанія», що контролюються згаданою трійкою.

ТОВ «Тема» є засновником ряду підприємств – «Тема-Поділля» (Хмельницький), «Тема-Станіслав» (Івано-Франківськ), «Тема-плюс» (Київ), «Тема-Рівне» (Рівне), «Тема-Буковина» (Чернівці), «Тема-Стиль» (Львів), «Тема-Нова» (смт. Кольчино, Закарпатська обл.), «Тема-Про» (Львів), «Тема-Волинь» (Луцьк), «Тема-Опілля» (Тернопіль), «Тема-Світлолюкс» (Львів).