Приватівська «прокладка» за півтора місяці назбирала паливних держзамовлень на понад 66 млн грн

07 Листопада 2016

Дніпровське ТОВ «Пром Гарант Плюс», створене у квітні 2015 року, лише за півтора місяця (з 19 вересня по 1 листопада) 2016 року отримало державних замовлень на постачання пального на суму в 66,1 млн грн. З них 10,9 млн грн від бюджетних організацій Львівської області. Про це стало відомо з аналізу тендерів в системі публічних закупівель Prozorro.

За короткий період, «Пром Гарант Плюс» здобуло перемогу на тендерах 705 разів. З них 668 – за відсутності конкурентів. Сумарна вартість договорів становить 66,1 млн грн.

Лише у Львівській області фірма виграла 46 тендерів на загальну суму 10,9 млн грн. На даний час залишаються відкритими ще 15 тендерів, де ТОВ «Пром Гарант Плюс» єдиний учасник, тобто, є потенційним переможцем. Загальна вартість наразі не підписаних контрактів становить 13,02 млн грн.

Найбільші замовлення підприємство отримало від Національної академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного (3,57 млн грн), Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (1,34 млн грн) та ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Залізничного району».

ТОВ «Пром Гарант Плюс» зареєстроване у Дніпрі у квітні 2015 року. Керівником компанії з серпня 2016 року є Віталій Рувінський. Засновники –  п’ять офшорних компаній, кожна з яких внесла у статутний фонд товариства по 20 грн – «Бі-Сі Карго Сервісес Лімітед» (Віргінські острови), Денніеллі Лімітед (Віргінські острови), Прістеллі Холдінгз Інк. (Віргінські острови), Кендлвуд Файненсіал Корп. (Беліз), Дівелопмент Інвесторс Лімітед (Беліз).

Усі вони входять до переліку фірм-засновниць компаній, через які влітку 2014 року з «Приватбанку» виводились кошти, отримані у якості кредитів банку.