Молода фірма колишнього «опера» отримає майже 2,5 млн грн від Шевченківської РА

04 Листопада 2016

Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради 1 листопада підписала два договори з ПП «Мегабудімпекс» на загальну суму 2,43 млн грн. Про це стало відомо зі звітів про укладені договори, що були опубліковані на сайті публічних закупівель Prozorro.

Майже 1,5 млн грн витратять на капітальний ремонт кінцевої зупинки на вул. Величковського у Львові, а 933,4 тис. грн – на капітальний ремонт дворів, внутрішньо квартальних доріг, тротуарів по вул. Масарика, 12 у Львові. Усі роботи мають виконати до кінця 2016-го року.

За даними Youcontrol, ПП «Мегабудімпекс» зареєстровано 30 червня 2016 року. Власником та керівником є Олег Білас. Йому також належить ПП «Біолбуд» створене у 15 липня цього року, що активно отримує замовлення в Дрогобичі.

Як повідомляли «НГ. Львів», Олег Білас раніше працював старшим оперуповноваженим карного розшуку лінійного відділення в аеропорту Залізничного райвідділу міліції. Також у вересні цього року фірми його сестри та дружини «Плас» та «Плис» «розіграли» торги на облаштування громадського простору на вул. Миколайчука у Львові за 2,8 млн грн.